“Şampiyonluk Derbent’e gelecek”

“Şampiyonluk Derbent’e gelecek”

 Süper Lig Play Off grubu lideri Büyük Derbentspor’ da antrenör Caner Ejderoğlu, son Nusretiye mağlubiyeti ve kalan 3 mac ile ilgili konuştu. Ejderoglu...

 

Süper Lig Play Off grubu lideri Büyük Derbentspor’ da antrenör Caner Ejderoğlu, son Nusretiye mağlubiyeti ve kalan 3 mac ile ilgili konuştu. Ejderoglu 3 maçta 9 puanla şampiyonluğun ve BAL biletinin Derbent’e geleceğini söyledi.

 

TEK MACLA YIKILMAYIZ

 

Haftalardir namağlup olarak liderlik koltuğunda bulunan Büyükderbentspor  son hafta kentlisi Nusretiye karşısında son dakikada yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. Antrenör Caner Ejderoğlu ” Tek maçlık mağlubiyetlere bakmıyoruz. Bizim  amacımız sezon sonunda Play-Off’u en üst  sırada bitirmek  ve bunu başarmak için sadece 3 maçımız kaldı. Bu 3 maçta  9 puan alarak hedefimizi  gerçekleştireceğimize inancımız sonsuz ” dedi.

 

O SENE BU SENE

 

Şampiyonluk ve BAL yolunda son düzlüğe girdik. Malzemecisinden  antrenörüne tüm  futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bu camiayı bu başarıya  onlar getirdi. Kalan 3 maçta gerekeni  yine  onlar yapacak ve Derbentspor’un kötülüğünü  isteyenlere  gerekli  cevabı verecekler. Bugün deplasmanda İhsaniye ile oynayacağız. Bizim için son derece kritik bir 90 dakika. Önce  kazanıp sonraki iki maçı da lehimize sonuçlandırarak şampiyonluğu  basta başkanımız Selçuk Baysal olmak üzere tüm  yönetime  ve Derbent halkına armağan etmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.