ŞAMPİYON YİNE GEBZE ANİBAL ANADOLU LİSESİ

ŞAMPİYON YİNE GEBZE ANİBAL ANADOLU LİSESİ

Okullar Arası Genç Erkekler Hentbol İl Şampiyonası final maçında Gebze Anibal Anadolu Lisesi ile İzmit İmam Hatip Lisesi mücadelesinde maçı 24-13 kazanan Gebze Anibal Anadolu Lisesi şampiyon oldu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Okul Sporları İl Temsilciliği katkılarıyla organize edilen Okullar Arası Genç Erkekler Hentbol İl Şampiyonası grup maçları sonunda İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 24-13 yenip İl Şampiyonu olmaya hak kazanan Gebze Anibal Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Gökhan DUMAN ve güçlü takımı ile tarihi bir başarıya daha imza attı.

 

ÖDÜLLER TÖRENLE VERİLDİ

Şampiyonluk maçında Gebze Anibal Anadolu Lisesi ile İzmit İmam Hatip Lisesi buluşmasında rakibini24-13 yenen Gebze Anibal Anadolu Lisesi şampiyon oldu. 28 Şubat – 03 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak Bölge Şampiyonasında final oynayan iki takım ilimizi temsil edecek. Birinci olan Gebze Anibal Anadolu Lisesi’ne kupa ve madalyalarını veren Kocaeli Gençlik Hizmetleri İl Şube Müdürü Turgay BULUT; bölge finali için başarılı bir sonuç beklediklerini ifade ederek gençleri kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.