ŞAMPİYON TAKIMA BAŞKAN ADAY ÇIKMADI!

ŞAMPİYON TAKIMA BAŞKAN ADAY ÇIKMADI!

1 ay önce şampiyon olarak 3.lige çıkan Gebzespor’a olağan üstü Genel Kurulda başkan adayı çıkmadı.  Genel Kurulda hiçbir protokol üyesinin olmaması dikkat çekti.

Aday olmayacağını daha önce deklare eden mevcut başkan Yusuf Öztürk kongreye bile gelmezken, mevcut yönetimden Abbas Sır açıklamalarda bulundu.

Mevcut yönetim, kongrenin olağan olması sebebiyle ilerleyen günlerde ‘olağanüstü’ olarak yeniden bir kongre kararı alacak. Süreçle ilgili kongreye gelenleri bilgilendiren Abbas Sır, önümüzdeki hafta içinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile görüşülerek yeni bir yol haritası belirleneceğini söyledi. Gebzespor’un şampiyon olmasına verdiği maddi ve manevi destekle katkı sunan Köşker’in yeni yönetimin oluşması için gerekli adımları atacağı ama bunun için Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adaylarının açıklanmasını beklediği öğrenildi.

BORÇ LİSTESİ KABARIK

Bu arada Abbas Sır kulübün borcunu da açıkladı. Transfer yasağının kalkması için eski teknik adam ve futbolculara toplamda 1 Milyon 200 Bin TL ödenmesi gerektiğini belirten Sır, eski başkanlara (Feyzi İlhanlı-Fatih Engin Eyüboğlu ve Ali Rıza Demirçeviren) olan alacaklarla birlikte kulübün yaklaşık 9 Milyon TL borcunun olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.