Şampiyon omuzlarda

Şampiyon omuzlarda

Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak büyük gurur yaşatan  Gölcüklü milli sporcu Ramazan Sarı ilçede coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı

ÇOŞKUYLA KARŞILANDI

Başarılı sporcuyu ilçede çok sayıda vatandaş karşıladı. Gölcük Anıtpark’ta yoğun sevgi gösterileri ve davul zurna eşliğinde omuzlarda taşınarak Gölcük sokaklarında sevgi gösterileri ile karşılanan milli sporcu Ramazan Sarı’nın mutluluğu gözlerinden okundu. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş şampiyon olarak altın madalya kazanan Ramazan Sarı’yı kutladı.

NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Ne kadar gurur duysak azdır. Ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin gururu olan kardeşimi gönülden kutluyorum. Hani derler ya sözün bittiği noktadayız. Gerçekten de bugün onu yaşıyoruz. Gururla, onurla ülkemizi temsil ederek şanlı bayrağımızı göndere çektirdi. Allah ondan razı olsun. Yüce Rabbim yolunu açık etsin” dedi.

HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

İtalya’nın Başkenti Roma’da devam eden Avrupa Gençler Serbest Güreş Şampiyonasında Moldovalı rakibini yenerek altın madalyanın sahibi olan milli sporcu Ramazan Sarı, “Avrupa Şampiyonu olduğum için çok mutluyum. Bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefim Dünya Şampiyonu olarak şanlı bayrağımızı göndere çektirmek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.