ŞAMPİYON KUPASINI ALDI

ŞAMPİYON KUPASINI ALDI

U-17 Ligi B Grubu’nda daha önce şampiyonluğunu ilan eden Güneşspor, son hafta maçında takipçisi Hereke Yıldızspor ile karşılaştı.

Yeşil-Siyahlı ekip, Hereke Yıldızspor ile oynadığı maçtan önce şampiyonluk kupasını aldı.

İLK KEZ PUAN KAYBETTİ

U-17 Lig B Grubu’nda son haftaya kadar kayıpsız olarak yoluna devam eden Güneşspor, önceki akşam Play-Off’a kalmayı garantileyen Hereke Yıdızspor’u konuk etti. M.Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan maçta iki takımda girdikleri pozisyonları değerlendiremedi, karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Bu sezon ilk kez puan kaybı yaşayan Güneşspor, oynadığı 14 maçın 13’ünü kazandı, bir maçta da berabere kaldı. İlk üç takımın Play-Off’a kalacağı bu grupta sıralamada belli oldu.

 BAŞKAN UZUN TEŞEKKÜR ETTİ

Güneşspor şampiyon olurken, H.Yıldızspor ikinci, 41 FK’da üçüncü sırayı aldı. Güneşspor Başkanı Nebil Uzun, “Ligi Şampiyon olarak tamamlayan Güneşspor U-17 Takımımızın kupasını Federasyon Yönetim Kurulu üyesi Seyhan Küçükleroğlu’nun elinden aldık. Kupa seremonisine çıkarken Hereke Yıldızsporlu oyuncularının ve Bülent Ecevit Hocamızın alkışları içerisinde almak oldukça gurur vericiydi. Bu nezaketi yapan Hereke Yıldızsporlu oyuncu grubuna ve teknik ekibine sonsuz teşekkür ederiz. Bize bu kupayı getiren Erhan Okur ve futbolcularımızı da kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.