ŞAMPİYON GİBİ

ŞAMPİYON GİBİ

 Kurulduğu ilk sezonunda şampiyonluğa çok yaklaşan Çayırova Menderespor şampiyonluğa çok yakın.2.küme 10’uncu hafta maçında 41 Karadeniz’e...

 

Kurulduğu ilk sezonunda şampiyonluğa çok yaklaşan Çayırova Menderespor şampiyonluğa çok yakın.

2.küme 10’uncu hafta maçında 41 Karadeniz’e konuk olan Çayırova Menderes , Play-Off mücadelesi veren rakibini 2-1 yenerek şampiyonluk iddiasını iyice kuvvetlendirdi. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadelede Çayırova ekibi, 16.dakikada Munzur’un sağ çaprazdan 90’a attığı mükemmel firik golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı kırmızı-beyazlı takımın üstünlüğüyle sona ererken, dakikalar 53’ü gösterdiğinde 41 Karadeniz skoru 1-1’e getirdi.

 

GALİBİYET GOLÜ 90+2’DE GELDİ

Bu dakikadan sonra Çayırova ekibi tam saha presle oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Birçok net gol pozisyonu yakalayan kırmızı-beyazlı takım aradığı gole 90+2’de kavuştu. Serdar Bilici’nin kafayla arka direğe indirdiği topa Uğur Güler yine aynı şekilde kafayla vurdu ve meşin yuvarlak ‘90’ diye tabir edilen yere gitti:1-2. Maçı da bu golle kazanan Çayırova Menderes Gençlikspor bilindiği gibi grubun gizli lideri konumunda. 1 maç eksiği olan Menderes, Mollafenari ve Darıca Marmara Osmangazi maçlarını kazandığı takdirde şampiyon olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.