Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

ŞAMPİYON GEBZESPOR

ŞAMPİYON GEBZESPOR

 

Kainatın yaratıcısı sezon sonunda bu başlığı bize attırmayı nasip eder umarız. Kabuğumuza sığmıyoruz artık.

Ne kadar hesap yaparsak yapalım, hesapta olan değil, nasipte olan gelecek başımıza.

Uzunköprü maçında kaleciden en uçtu noktadaki futbolcuya kadar herkes müthiş mücadele etti. Stoperler Harun ve Gökhan Sipki rakip futbolculara nefes aldırmadı. Harun hırslı ve güzel futbolunu attığı golle taçlandırdı. Ramazan Salmanlı yaşadığı onca sıkıntılara rağmen tek kelimeyle savaşıyor. Formasının hakkını sonuna kadar veriyor. Ömer Kesici sanki yıllardır bu formayı giymiş armanın değerini bilen bir ruhla futbol oynuyor.

Orta saha da Canberk tüm sezonun en istikrarlı en çok güven veren futbolcusu olarak dikkat çekiyor. Sezgin Bektaş soğukkanlı ve akıllı futboluyla Uzunköprü maçında kalitesini gösterdi. Hakan Doğan bireysel yetenekleriyle Gebzespor’u en kısa yoldan hücum hattına taşıyan adrese teslim ortalar yapıyor. Gebzespor’u hırsı ve mücadelesiyle sahipleniyor. Jaba ve Babacar artık sadece toplu alanda değil topsuz alanda da varlar. Kazanmak için onlarda mücadele ediyorlar. Skora katkı vermeye başladılar, daha çok verecekler de.

Mustafa Ertuğ gibi 1 haftalık idmanla Gebzespor formasının hakkını veren, amatör ruhla mücadele edip profesyonel düzeyde işler yapan bir genç isme sahip Gebzespor.

Oyuna sonradan giren isimlerde oyunda kaldıkları süre için de görevlerini hakkıyla yaparak galibiyete katkı sundular.

Takım iç işlerindeki sorunlardan arınmış, herkes birbirine sarılmış, inanmış en büyük kazanım bu oldu.  Masörün, malzemecinin sevinci, hocaların gururu, yöneticilerin heyecanı ve gözlerindeki mutluluk, taraftarın coşkusu tüylerimizi diken diken etti. Hepsi başarıya inanmış, dolmuş.

 Velimeşe’nin 3-0’dan 3-3 berabere kalması sevincimizi ikiye katlayarak galibiyete büyük anlamlar yükledi. Allah’ın hikmeti midir? Bilinmez ancak ligin ikinci yarısında Gebzespor’a 3.kez bir şans daha geldi. Değerlendirip değerlendirmemek bizim elimizde. Her şey bir anda tersine döndü. Burada artık yapılması gereken, var gücümüzle bu takımı arkasından itmek olmalı. Çorlu’da herkese bu takım şampiyonluğa inanmış dedirtmeliyiz. Taraftarımızla, takımımızla, mücadelemizle bunu göstermeliyiz. Yerel yönetimimiz de bu maçta Gebzespor’un yanında olmalı. Çorlu maçının taktiği falan yok. Maçta sonuna kadar sabırlı oynamalıyız. Kesinlikle ilk golü kalemizde gören takım olmamalıyız. O maçtan galibiyetle dönersek Gebzespor grupta psikolojik üstünlüğü eline alarak 3.lig yolunda en iddialı takım konumuna gelir. Puan kaybı mı? Aklımızdan geçirmiyoruz.   

Bu yazı toplam 1512 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi