Şamdan zirvede başladı

Şamdan zirvede başladı

  Sekiz İlin katılımıyla düzenlenen Marmara Karate Ligi, Düzce’de başladı. Temsilcimiz Gebze Şamdan Spor kulübü ilk ayak maçlarında 4 Altın,...

 

 

Sekiz İlin katılımıyla düzenlenen Marmara Karate Ligi, Düzce’de başladı. Temsilcimiz Gebze Şamdan Spor kulübü ilk ayak maçlarında 4 Altın, 2 Gümüş, 5 Bronz madalya ile Lig müsabakalarına zirvede başladı.

 

 

Marmara Karate Ligi, hafta sonu Düzce’de yapılan ilk ayak maçlarıyla başladı. 8 ilden çok sayıda kulüp ve seçme 350 sporcunun katıldığı müsabakalarda başarılı temsilcimiz Gebze Şamdan Spor Kulübü, Gebze’yi her zaman ki gibi en iyi şekilde temsil etti. 20 sporcuyla Karate Ligi’ne katılan temsilcimiz 4 Altın, 2 Gümüş, 5 Bronz madalya elde etti. Yıldız, Ümit ve Gençler kategorilerinde yapılan turnuva nefes kesen maçlara sahne oldu.

ŞAMDAN HER ZAMAN Kİ GİBİ

Düzce’de yapılan Karate Ligi’ne İstanbul, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ, Kırklareli, Sakarya, Balıkesir ve Düzce’nin seçkin kulüpleri katıldı. Mini bir Türkiye şampiyonasını andıran müsabakalarda temsilcimiz performansıyla göz doldurdu. Başarılarından ötürü sporcularını kutlayan Teknik Direktör Adnan Şamdan, karate Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptıklarını ve ligin diğer ayaklarında da başarılı olacaklarını söyledi. Şamdan, kendilerine Ulaşım desteği sağlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Başkan yardımcısı Nilay Ayran ve Ulaşım Müdürü Mehmet Erdoğan’a teşekkür etti.

DERECE YAPAN SPORCULARIMIZ

Birinciler: Eray Şamdan, Ayça Öztürk, İsmail Aydoğdu, Ertuğrul Çelik

İkinciler: Tuğba Coşkun, Hatice Başkaya

 

Üçüncüler: Erkut Çelik, Adem Erdem Mazlum, Beyza Coşkun, Burhan Gökmen, Rümeysa Pekşen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.