Sakarya galibiyeti Darıca’ya; İLAÇ GİBİ GELDİ

Sakarya galibiyeti Darıca’ya; İLAÇ GİBİ GELDİ

  3.ligin 9.haftasında Sakaryaspor’u 1-0 yenerek 3 haftalık galibiyet özlemine son veren Darıca Gençlerbirliği’ne bu galibiyet ilaç gibi geldi....

 

 

3.ligin 9.haftasında Sakaryaspor’u 1-0 yenerek 3 haftalık galibiyet özlemine son veren Darıca Gençlerbirliği’ne bu galibiyet ilaç gibi geldi. Teknik heyet, yönetim ve taraftar derin bir nefes aldı.

Sarı yeşilli temsilcimizin üzerinde dolaşan kara bulutlar bir nebze olsun dağılırken, sarı yeşillilerin ligde durumunu şekillendirecek asıl maç hafta sonunda oynanacak.

 

ERZURUM GALİBİYETİ ZİRVEYE GÖTÜRÜR

 

 

Darıca Gençlerbirliği için kırılma noktası olarak değerlendiren Sakaryaspor maçından çıkan galibiyet temsilcimizin lige tutunmasını sağladı. Sakarya’dan yüksek motivasyonla dönen Darıca Gençlerbirliği bu galibiyeti unutup hafta sonunda oynayacağı zorlu Erzurum maçına odaklandı. Bu karşılaşmadan alınacak galibiyetin ne kadar önemli olduğunu bilen  Darıca Gençlerbirliği Erzurum maçına adeta final havasında çıkacak. Büyük önem taşıyan bu karşılaşmanın hazırlıkları bugün yapılacak idmanla devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.