Sağlıktaki eksiklikler gideriliyor

Sağlıktaki eksiklikler gideriliyor

 Darıca’da 112 Acil Servis İstasyonu’nun Temel Atma Töreni atılırken ve Fevzi Çakmak Mahallesi Darıca Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı...

 

Darıca’da 112 Acil Servis İstasyonu’nun Temel Atma Töreni atılırken ve Fevzi Çakmak Mahallesi Darıca Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı gerçekleşti.

Törende açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da son yıllarda önemli yatırımların yapıldığı Darıca’da bugünde yeni bir yatırımın temellerini atmaktan dolayı son derece mutluyum. Arsası belediyemize ait olan bu yerde bir hayırsever vatandaşımızın katkılarıyla ilçe halkımız açısından son derece önemli olan bir eserin temellerini atıyoruz. Gerek belediyemiz gerek büyükşehir belediyemiz ve gerekse hükümetimizin destek ve katkılarıyla adeta yatırım şehri haline gelen ilçe halkımız adına bu eserlerin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

HER ALANDA BÜYÜK HİZMETLER SUNDU

 

Temel Atma Töreni’nde söz alan AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ise Darıca’nın sanayisi olmadığı için özellikle eğitim ve sağlık alanında yatırımlara ağırlık verdiklerini ifade etti. Işık,“Darıca birçok ilden daha fazla yatırım alan bir ilçe durumunda. Özellikle eğitim alanında bir örnek verecek olursak şu anda 11 adet okulun yapımı devam ediyor. Bu ve benzeri projelerde ilçeye yatırım yağarken değerli Belediye Başkanımız Şükrü Bey’in emeklerini de göz ardı etmemek gerek. Belediyenin ilgi alanında olsun olmasın eğitim, sağlık, ulaşım her konuda değerli başkanımız elini taşın altına koymuş ve projelerin hayata geçirilmesinde büyük katkı ve destek sağlamıştır. Huzurunuzda kendisine teşekkür ediyorum. Bu yatırımın ilçe halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.