Sağlıkta Gebze’ye önemli yatırımlar

Sağlıkta Gebze’ye önemli yatırımlar

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, bölgemizde hizmete açılacak olan sağlık tesisleri ve hastaneler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Haber Merkezi-Kocaeli’nde yapımı tamamlanarak Kocaelilerin hizmete sunulan 250 yataklı Kocaeli Devlet Hastanesi, 400 yataklı Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile yatırım programına alınan Çayırova Devlet Hastanesinden ve diğer projeler hakkında da bilgi veren Vali Aksoy,  Gebze Fatih

Devlet Hastanesi Projesinin tutarının 63.795.100 TL ve inşaatı yüzde 95 oranında tamamlanmış olduğunu ve yeni binasında 13 Haziran 2018 tarihinden itibaren ayaktan poliklinik hizmeti verilmeye başlanmış, en kısa zamanda yataklı servisler de devreye alınacağını belirtti. Vali Hüseyin Aksoy, Gebze’ye yapılacak diğer sağlık hizmetlerinin ise, Gebze Beylikbağı Semt Polikliniği ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve aynı zamanda 112 ve Aile Sağlığı Merkezi de bulunacağı ifade etti.

2018 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Gebze İlyasbey Sağlıklı Hayat Merkezi Projesiyle ilgili ise Vali Aksoy, 10 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş, 112, KETEM, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlıklı Hayat Merkezi, yer alacağını açıkladı. Gebze Mustafapaşa Mahallesine yapılacak olan ASM 2018 yatırım programına girmiş olup proje tutarı 2.000.000,00 TL olduğu belirtildi.  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Çayırova Devlet Hastanesi Proje tutarının 80.000.000,00 TL olup 200 Yataklı hastane projesinin ihalesinin yapıldığını, uygulama projelerinin Sağlık Bakanlığı onayını müteakip inşaat ihalesi yapılacağını ifade etti. Darıca Bayramoğlu Mahallesine yapılacak olan yatırım 2018 Yatırım Programına girildiğini proje tutarı 2.000.000,00 TL olup proje ihalesi çalışmaları devam edildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.