“Sağlık çalışanlarına bayram öncesi ödeme yapılsın”

“Sağlık çalışanlarına bayram öncesi ödeme yapılsın”

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker, Türk İmar Sen Kocaeli İl Temsilcisi Kürşat Karadeli ile birlikte basın açıklaması yaptı.  

Kamu çalışanları ile sağlık çalışanlarının maaş, döner sermaye ek ödemeleri, nöbet ücretleri gibi tüm hakedişlerinin resmi tatil öncesi ödenmesi için Türk Sağlık Sen Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker, Türk İmar Sen Kocaeli İl Temsilcisi Kürşat Karadeli ile birlikte basın açıklaması yaptı.  
2 MİLYON 600 BİN KAMU ÇALIŞANI VAR
Çeker basın açıklamasında özetle şunları söyledi:
“Yakın bir zamanda mali yükümlüğü olan resmi tatile girilecektir. Kamu çalışanının harcamaları planlamış oldukları aylık bütçenin  çok üzerinde olacaktır.  Ekonomik durgunluk da hesaba katıldığında piyasanın canlanması 2 milyon 600 bin kamu çalışanlarının tatilde yapacağı harcamalara paralel olacağı gözükmektedir. 
ÖDEMELER YAPIL SIN
Siyasi irade ekonomik durgunluğun bir nebze olsun ortadan kalkması piyasalara canlılık gelmesi için  Kamu çalışanları ile sağlık çalışanlarının tüm hak edişleri olan (maaş, döner sermaye ek ödemeleri, nöbet ücretleri,  İl ve İlçe Sağlık Müdürlükleri’nde  seyyar görev yapan sağlık çalışanlarının seyyar görev tazminatları) ve tüm hak edişlerinin karşılığı (ekonomik değerlerinin)  resmi tatil başlamadan ödenmesi ekonomik durgunluğa can suyu olacaktır. “ 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.