Sağlığınız için ayakta çalışma istasyonu: CrossOver

Sağlığınız için ayakta çalışma istasyonu: CrossOver

Son zamanlarda trend olan ayakta çalışma konseptini benimsemiş biriyseniz yüksekliği otomatik ayarlanan bu bilgisayar istasyonu tam size göre...Son yıllarda...

Son zamanlarda trend olan ayakta çalışma konseptini benimsemiş biriyseniz yüksekliği otomatik ayarlanan bu bilgisayar istasyonu tam size göre...

Son yıllarda ofislerde görülen en ilginç trendlerden biri ayakta çalışmak. Gün boyu oturarak bilgisayar başında çalışmanın beden için çok zararlı olduğu ortaya çıkartılmış durumda. Ofis çalışanlarının belli aralıklarla yerlerinden kalkıp, kısa süre ile bile olsa hareket etmeleri öneriliyor. Ama ayakta çalışma bunu bir adım öteye götürerek gün boyu daha fazla hareket garantisi sağlıyor.

Ayakta çalışmayı merak edenler ucuz ve pratik çözümler ile denemeler yapabiliyorlar. Mesela çalışma masasının üzerine doğru boyda bir sehpa koymak gibi. Bir kez deneyip de sağlığa faydasını gördükten sonra daha profesyonel çözümler tercih edebilirsiniz. İşte ABD kökenli NextDesk firması da bu türden ürünler sunuyor. Firmanın Terra ve Air isimli masa serileri geniş çalışma alanları için ideal ürünler. Bu masalar motorlu mekanizmaları sayesinde en rahat olduğunuz yüksekliğe ayarlanabiliyor.

Daha uygun fiyatlı bir ürün için firmanın CrossOver çalışma istasyonuna bakmak yeterli. CrossOver istasyonu şu andaki masanızın üzerine konuluyor ve ayakta çalışma konseptine çok pratik bir çözüm getiriyor. Gün boyunca belli aralıklarla dönüşümlü şekilde ayakta ve oturarak çalışabilirsiniz. Böylece vücudunuzun gerektirdiği hareketi sağlayabilir, kan dolaşımınızı güçlendirebilir ve vücut ısınızı artırabilirsiniz.

NextDesk firması masa tasarımlarında çevreye en saygılı malzeme olan bambu ve geri dönüştürülmüş alüminyum kullanıyor. Yani bu ürünleri seçerken doğaya dost olduklarını da bilerek, içiniz rahat kullanabilirsiniz. CrossOver ayakta çalışma istasyonu 400 dolardan başlayan fiyatlara sahip.

"KAYNAK : SÖZCÜ"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.