SABRİYE’DEN OLAY DANS

SABRİYE’DEN OLAY DANS

Survivor birleşme partisi: Şarkı yarışmasını kim kazandı?Survivor'da dün akşam birleşme partisi yaşandı. Son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler temiz...

Survivor birleşme partisi: Şarkı yarışmasını kim kazandı?

Survivor'da dün akşam birleşme partisi yaşandı. Son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler temiz kıyafetler giyip şarkı yarışması yaparak gönüllerince eğlendiler.

Survivor’da her sezon olduğu gibi dün akşam birleşme partisi yapıldı. Ünlüler ve Gönüllüler kendilerine bakım yapıp şık kıyafetler giyerek gönüllerince eğlendiler. Gecede bir de şaarkı yarışması yapıldı. Yarışmanın jüri üyeleri ise Fatih Terim, Acun Ilıcalı, Mustafa Sandal ve Emina Sandal’dı. Birbirinden güzel performansın sergilendiği şarkı yarışmasını Furkan birincilikle tamamladı.

 

İLHAN MANSIZ’DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Survivor birleşme partisinde en çok dikkat çeken anlardan birisi de ünlüler takımının en popüler ismi olan İlhan Mansız'ın performansı oldu. Mansız'ın söylediği şarkı büyük beğeni toplarken, jüri üyesi Mustafa Sandal ile yaşadığı diyalog ise duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Uzun süredir bir ilişkisi olduğunu ve Temmuz ayında bu ilişkinin 2 yılını tamamlayacağını söyleyen İlhan Mansız, “Evet duygusalım, buradan ne zaman çıkacağım tabii ki belli değil. Temmuz'da ilişkim 2 yılını doldurmuş olacak. Onu çok özledim” dedi.

 

ADEM’DEN ACUN’A JEST

Birleşme partisinde Adem, Erzurum yöresine ait bir şarkı seslendirdi. Erzurumlu olan Acun Ilıcalı, Adem’e “Bana memleketimi hatırlattın. Teşekkür ederim.” dedi.

 

SABRİYE’DEN OLAY DANS

Survivor yarışmacıları “Söyle Söyleyebilirsen” yarışmasının ardından DJ eşliğinde eğlendiler. Sabriye’nin dansı ise büyük bir beğeni aldı.

 

İLHAN MANSIZ İLE ADEM ARASINDA GERGİNLİK

Yemek ziyafeti için masaya geçen yarışmacılardan İlhan ve Adem arasında kısa sürelik gerginlik yaşandı. Böreklerin masanın diğer ucuna gönderilmediği düşünen İlhan, bu konuda Adem'i uyardı. İlhan'ın durum karşısında sinirlendiği dikkatlerden kaçmazken, konu daha fazla uzamadan kapandı.

"Kaynak:Sözcü"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.