Saadet’ten muhteşem divan

Saadet’ten muhteşem divan

  Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığının Pazar akşamı ilçe binasında yapılan divan toplantısı coşku ve heyecan dolu anlara sahne oldu....

 

 

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığının Pazar akşamı ilçe binasında yapılan divan toplantısı coşku ve heyecan dolu anlara sahne oldu. İlçe başkanı İlhami Bayrak’ın konuştuğu sıralarda toplantıya katılanlardan bazıları ‘’Refah Partisi zamanındaki coşkuyu bir kez daha görüyoruz’’  dediler.

 

BAYRAK: HALKIMIZ BİZİMLE

 

Bayrak “Çayırova’mız da  bin 300 kişilik dev kadroyla ilçemizde yaşayan halkımızın hak ettiği hizmetleri alması, yaşam kalitesinin yükselmesi ve gelecek nesillerin kaynaklarının korunması adına gece gündüz çalışıyoruz. Saadet Partisi olarak yaptığımız bu çalışmaların seçimden seçime yapılmadığını Çayırova halkı çok iyi bilmektedir. Geride bıraktığımız 4,5 yıllık zaman dilimi sonrasında halkımızın teveccühünü kazanarak bunu ispat etmiş olduk’’ dedi.  Yerel seçim süreci hazırlıklarını partililere aktaran Bayrak, ‘’Çayırova ilçe teşkilatı her daim seçim varmış gibi çalışan bir teşkilattır. 2014 Yerel seçimlerinde görev yapacak sandık başkanları 240 sandık sayısı öngörülerek 1 asil 4 yedek olmak üzere tamamlanmış, buna ek olarak yeni kurduğumuz (40) birim, 120 kişilik karargâh kadrosu ve 1300 kişilik ilçe genelinde çalışan kadromuzla 29 Mart 2014 sabahında Çayırova halkını hak ettiği Milli Görüş Belediyeciliğiyle buluşturacağız dedi. Bölgede bulunan sanayici, esnaf ve diğer tüm kurumlarla bağlantıların sağlandığını belirten Bayrak, kısa bir süre sonra ‘’Çayırova’nın siyaset tarihi’’ halkın hak ettiği hizmeti alabilmesi ve yaşam kalitesinin yükselmesi için çalışan Saadet Partisi tarafında yeniden yazılacaktır dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.