Saadet’ten hayırlı olsun ziyareti

Saadet’ten hayırlı olsun ziyareti

 Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze’ye yeni atanan Kaymakam Mehmet Arslan’ı makamında ziyaret ederek...

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze’ye yeni atanan Kaymakam Mehmet Arslan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 “SUYUNU İÇEN GİDEMEZ”

Gebze’nin yönüyle cazibe merkezi haline geldiğini ifade eden Başkan Çelik, “Böylesine önemli bir kente Kaymakam olarak gelmeniz bizleri çok mutlu etmiştir. Gebze’den bir bardak su içen buradan bir daha kopamaz. Sizden önceki Kaymakamımız da giderken baya hüzünlenmişti. Buranın ayrı bir havası ve çekimi vardır. Umarız ki sizde kentimizden memnun kalırsınız. Burada beraber güzel bir hava yakalar ve beraber çalışırız.” dedi.

“BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

Gerçekleşen ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade ederek sözlerine başlayan Kaymakam Arslan, “Burada tüm kesimlerle beraber kardeşçe, hemşerice ve dostça yaşamalıyız. Bunun için sürekli beraber olacağız. Kenti nasıl daha iyi hale getirebiliriz bunun mücadelesini beraber vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.