Saadetli kadınlar toplandı

Saadetli kadınlar toplandı

 Kadın Kolları İl ve İlçe Birim Başkanları Temmuz ayı çalışmalarını değerlendirmek ve yeni dönem çalışmalarını planlamak için Ağustos...

 

Kadın Kolları İl ve İlçe Birim Başkanları Temmuz ayı çalışmalarını değerlendirmek ve yeni dönem çalışmalarını planlamak için Ağustos Ayı İl Divan Toplantısında bir araya geldi. Seka Park Otel Körfez Toplantı Salonunda kahvaltıyla başlayan toplantının açış konuşmasını yapan İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün konuşmasına, Temmuz ayında Kirazlıdere çayı üzerinde yapılan temmuz ayı piknikli il divan toplantısına teşkilatların yoğun katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Ardından Saadet Partisinin Mescidi Aksa’da son yaşanan olaylar üzerine Siyonist zulme karşı İslam ülkeleri yöneticilerinin şahsiyetli bir politika izlemelerini ve bir araya gelmelerini sağlamak için Yenikapı’da düzenlenen Büyük Kudüs Mitingine davet çalışmasında bütün üyeleri tek tek arayan il ve ilçe yönetimlerine teşekkür etti.

 

KUDÜS’E SAHİP ÇIKIYORUZ

 

Mitingle ilgili konuşmasını sürdüren Şengün; “Bütün dünyaya ve İsrail’e ‘Biz Kudüs’e bütün bir halk olarak sahip çıkıyoruz ve çıkmaya devam edeceğiz’ demek için yaptığımız bu mitingin birçok mesajı var. En önemli mesajlarından birisi “Kutuplaşmadan ve kutuplaştırmadan da bir duruş ortaya konulabileceğini göstermesidir. Görüşü ne olursa olsun, zulme karşı duran ‘Kudüs bizimdir’ diyen herkes tek yürek, tek ses olmuştur.

Bu mitingdeki haktan yana vakur duruş, şafağın söküşünün habercisi olmuştur. Bu duruşla zalime meydan okunmuştur. Fakat biz biliyoruz ki, en büyük meydan okuyuş Saadet Partisi olarak yaptığımız bu toplantılardır. İnşallah bu zulmü elimizle durduracağımız günler de yakındır, gelecektir.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından toplantıya katılan il ve ilçe birim başkanları çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gelecek dönem çalışmaları için teklifler sundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.