Saadet Partisi Dilovası’nda iddialı

Saadet Partisi Dilovası’nda iddialı

Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Turel, “50 yıl 100 yıl sonrada Milli Görüş Belediyeci ile adımızın anılacağı eserleri Dilovası’nda inşa edeceğiz” dedi.

Saadet Partisi Dilovası ilçe teşkilatı 2019 yılın ilk haftalık yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. İlçe başkanı Turel yaptığı konuşmada, “Yaklaşan 31 Mart 2019 yerel seçimleri Dilovası ilçemize ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim.

Ülkemizin önemli sanayi kenti olan Dilovası ilçemiz limanları ve sanayi bölgeleri olarak Milli Gelirimize ciddi katkısı bulunmasına rağmen maalesef aynı oran hizmet almamaktadır. Hava ve Çevre kirliliği halkımızın sağlığını tehdit ediyor. Yeterli alt yapı çalışması olmadığından dolayı yağmur yağdığı zaman caddenin bir tarafından diğer tarafına geçilmesi imkânsız oluyor. Otobüs durakları denen bir şey yok.  Hangi birisini değinelim, kısacası sorunlar almış başını gidiyor. Hizmet gelmemesinin yegâne sebebi ise basiretsiz yöneticilerden kaynaklanmaktadır.

HAZIRLIKLARIMIZ SON AŞAMADA

 İnşallah, 31 Mart 2019 yerel seçim için Saadet Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı olarak hazırlıklarımızın son aşamasına gelmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde adayımızı açıklayıp, halkımızın desteğini alarak,  50 yıl 100 yıl sonrada Milli Görüş Belediyeci ile adımızın anılacağı eserleri Dilovası’nda inşa edeceğiz. “Dilovası hak ettiği hizmeti Saadet Partisi ile ulaşacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.