Saadet Başiskele adayı Abdullah Öztürk

Saadet Başiskele adayı Abdullah Öztürk

 Saadet Partisi Kandıra’da Ramazan Arslan’dan sonra Başiskele’de de adayını açıkladı. Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve Kocaeli...

 

Saadet Partisi Kandıra’da Ramazan Arslan’dan sonra Başiskele’de de adayını açıkladı. Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve Kocaeli Tarım il Müdürlüğü yapan Abdullah Öztürk 2014 yerel seçimlerinde Başiskele’de Saadet Partisi’nin adayı. Bulunduğu görevlerde duyarlı ve sorumlu oluşu ile tanınan Abdullah Öztürk Maşukiyede açılacak taşocağına da karşı çıkıp imza atmamıştı.

EJDEROĞLU: GENEL MERKEZ ONAYLADI

 

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu yaptığı açıklamada Abdullah Öztürk’ün Başiskele Belediye başkan adaylığı Genel Merkezimiz tarafından onaylanmıştır. Abdullah Bey’le Başiskele’de geçen seçimlerdeki %30 oyumuzu artırarak seçim kazanacağız. Başiskele halkını yeniden gerçek hizmetlere kavuşturacağız dedi. Diğer ilçelerde ve Büyükşehirde de iddialı olarak hazırlandıklarını belirten Ejderoğlu Saadet Partisi’nin Türkiye’de en başarılı ili olan Kocaeli olarak bu sefer başarımızı belediyeler kazanarak tescilleyeceğiz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.