Saadet adayını yarın açıklıyor

Saadet adayını yarın açıklıyor

Saadet Partisi Çayırova Belediye başkan aday 27 ocak da Ankara’da açıklanacak. Olası adaylar arasında İlçe Başkanı Yusuf Aksu ile BM üyeleri Zeki Özçelik ve Ali Uçar, sivil toplumcu Fahrettin Taşkaya ve Muzaffer Çetin ile serbest muhasebeci Özcan Özdemir

icine-yusuf-aksu.jpg

Bu yerel seçimde ne tür bir tavır sergileyeceği merakla beklenen partilerden Saadet, Dilovası’nda yarışa Ercan Dalkılıç ile katılacak. Konuya dair cumartesi günü sabahı Tavşancıl Sahil Restaurant’ta Gebze Bölge basınının yanı sıra il basının da davet edildiği basın toplantısı düzenlenecek.

 

GEBZE VE DARICA’DA BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

 

 Batı yakasının diğer ilçeleri Gebze ve Darıca’da henüz belirsizlik sürüyor. Çayırova ise aday çıkartıyor. Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı önümüzdeki 27 ocak da Ankara’da açıklanacak. Teşkilat, Başkent’e otobüs kaldırıyor.

 

İLHAMİ BAYRAK SÜRPRİZİ YAŞANABİLİR

 

SP Çayırova’da 17 Kasım Cumartesi günü akşamı gerçekleşen ilçe divan toplantısında parti temayülünden çıkan isimler de açıklanmıştı. O isimler arasında eski ilçe başkanı ve BM üyesi İlhami Bayrak da yer almıştı. Ancak aktif siyasete Kartal Ülkü Ocakları’nda başlayan Bayrak hemen birkaç gün sonra MHP aday adayı olmuş, MHP Genel Merkezi’ne ilçe yöneticileri tarafından götürülmüş, daha sonra ise tartışmalı bir şekilde adaylıktan “çekilmişti.” Bu yaşanmışlığa karşın pazar günü isminin açıklanması, sürpriz olmayacak.

 

POTANSİYEL ADAYLAR

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, bu dönemin belediye meclis üyelerinden Zeki Özçelik ve Ali Uçar, AGD Çayırova ve Çayırova Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Fahrettin Taşkaya, gerek AGD gerek kulüp yönetiminde yer alan ve mesleği öğretmenlik olan Muzaffer Çetin ile mevcut ilçe yönetiminde dış ilişkiler başkanı olarak görev yapan ve mesleği serbest muhasebecilik olan, bir dönem AGD Çayırova yönetiminde de görev yapan Özcan Özdemir potansiyel adaylar.

 

“ÇAYIROVA BAŞKANINA KAVUŞUYOR”

 

Öte yandan SP Çayırova İlçe Teşkilatı tarafından iddialı bir ifadeyle, “Çayırova başkanına kavuşuyor” başlığıyla basına servis edilen haberde içinde Çayırova’nın da yer aldığı, çok sayıda ilçeden belediye başkan adayının açıklanacağı duyuruldu. SP Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

 

YETKİYİ ALIRSAK O MİKTARIN

ONLARCA KATINI KURTARIRIZ

 

“Malumunuz beş yıllık bir seçim dönemini geride bıraktık. Bu geçen süre zarfı çok kısa gibi görünse de aslında Çayırova’nın geleceği açısından telafisi uzun yıllar alacak kayıpları da beraberinde getirdi. Bizler Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı olarak Çayırova halkının bizlere verdiği denetleme görevini üç meclis üyemizle gecemizi gündüzümüze katarak layıkıyla yerine getirdik. Yaptığımız etkili muhalefet sonucu Çayırova Halkı’nın 50 Milyon lirasının üzerinde kaynağını ziyan olmaktan kurtardık. Halkımız tam yönetim yetkisi verirse israf edilen bu miktarın onlarca katını da yine halkımızın hizmetine layıkıyla sunacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 

BEKLENEN ADAYI AÇIKLIYORUZ

 

Türkiye genelinde partimizin adaylarının açıklama süreci heyecan ve coşkuyla devam etmektedir. Bu doğrultuda bizlerde partimizin bütün kademeleriyle, halkımızın neredeyse tamamını kapsayan istişarelerle ve sivil toplum kuruluşlarımızın da fikirlerini alarak bazı isimler üzerinde yoğunlaştık. Çalışmalarımız genel merkezimizin de  değerlendirmeleriyle birlikte birkaç güne kadar nihayete erecek ve 27 Ocak Pazar 2019 günü Ankara’da yapılacak muhteşem programla özlenen ve beklenen hizmetleri gerçekleştirecek, beklenen Çayırova Belediye Başkanı adayımızı açıklayacağız.

 

PARTİLİLERE VE HALKA AÇIK DAVET

 

Ankara programımız için ilçemizden otobüsler kaldırarak bu coşkuyu birlikte yaşamak için halkımızla birlikte 27 Ocak günü Ankara da olacağız. Tüm halkımız davetlidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.