Resul Tat aday adaylık için başvurdu

Resul Tat aday adaylık için başvurdu

Avukat Resul Tat, Gebze Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için önceki gün resmen başvuruda bulundu.‘PARTİMİZ YENİ BİR ÇAĞ AÇMIŞTIR’Resul...

Avukat Resul Tat, Gebze Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için önceki gün resmen başvuruda bulundu.

‘PARTİMİZ YENİ BİR ÇAĞ AÇMIŞTIR’

Resul Tat, AKP’nin 12 yıllık iktidarında Ülke’ye kazandırdıklarına vurgu yaptı. Tat, “Partimiz her dalda, her sektörde birçok icraat yapmıştır. Daha evvel hayal dahi edilmeyen birçok çalışma, Anayasa Mahkemesi’nin, Danıştay’ın iptal kararlarına, kapatma davası ve muhalefetin, ‘istemezük’ tavrına rağmen başarı ile gerçekleşmiştir. Ülkedeki sevil, askeri ve bürokratik vesayet dönemi kapanmış, partimiz adeta yeni bir çağ açmış, halkı ile devleti arasında gönül bağını kurmuş, Ülkemize yeni ve takdire şayan bir vizyon getirmiştir” dedi.

‘YEREL YÖNETİMLERDE DE BAŞARI SAĞLANMIŞTIR’

Resül Tat, , “Partimiz yerel yönetimlerde de çok büyük işlere imza atmıştır. Kurucu gençlik kollarından başlayarak, Gebze Belediyesi meclis üyeliği ve 1 dönemde Kocaeli Büyükşehir Belediye meclis üyeliği, çeşitli komisyon üyelik ve başkanlıkları hizmet yarışında bulundum. Aslen Rize’li olmakla beraber 33 yıldır Gebze’de yaşamaktayım. Bu nedenle bölgemizin sorunlarını ve çözümlerini yakından bilmekte ve tanımaktayım. Bugüne kadarki, siyasi birikimlerimi ve mesleki tecrübemi, önce sizlerin ve ardından partimizin izni ile Gebze Belediye Başkanlığında kullanmak istiyorum” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.