Recep Pehlivan AHEF  Yönetim Kurulu’nda

Recep Pehlivan AHEF Yönetim Kurulu’nda

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Aile Hekimleri Komisyon Başkanı Aile Hekimi Recep Pehlivan, Aile Hekimleri Federasyonu’nun (AHEF) olağanüstü genel kurulunda, federasyon yönetimine seçildi.

İlimizde ve ülke genelinde Aile Hekimleri tarafından tanınan ve bir dönem Kocaeli Aile Hekimleri Derneği (KAHED) başkanlığı yapan Pehlivan, uzun yıllardır Türk Sağlık Sen Kocaeli Aile Hekimleri Komisyon Başkanlığı görevini yapıyor. Pehlivan mesleğini, İzmit Alikahya Aile Sağlığı Merkezi’nde sürdürüyor.

KOMİSYONDA BÜYÜK EMEĞİ VAR

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker konuya ilişkin değerlendirmesinde Pehlivan’ın federasyon yönetiminde yer almasının bir şans olduğunu belirtip şunları kaydetti: “Koruyucu sağlık hizmeti veren aile sağlığı merkezlerinde (ASM) görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarının giderilmesi için sendikamız bünyesinde faaliyet gösteren Aile Hekimliği Komisyonu’nun kurulmasında ve çalışmasında önemli katkıları olan Aile Hekimi Recep Pehlivan’ın AHEF’in olağan üstü genel Kurulunda yönetim kuruluna seçilmesi aile hekimleri ve Kocaeli için bir şanstır. Sendikamız adına memnuniyet vericidir.

CİDDİ KATKILAR SUNACAKTIR

Pehlivan, periferde görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarını AHEF yönetim kuruluna taşıyarak sorunlara çözüm yollarının aranmasına önemli katkılar sunacağı gibi AHEF ile sendikalar arasındaki diyalogların gelişmesine de ciddi katkılar sunacaktır. Yeni görevinde kendisine başarılar dilerim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.