Recep Dursun’dan kadınlara çiçek

Recep Dursun’dan kadınlara çiçek

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Sevgililer Gününde Gebzelileri unutmadı. Bu güzel günde Gebze sokaklarına ve kafelere konuk olan Başkan Adayı Recep Dursun, Gebzeli kadınlara çiçek dağıttı.

2-301.jpg3-125.jpg4-115.jpg5-046.jpg

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Sevgililer Gününde Gebzelilerle bir aradaydı. Sevgililer Gününde Gebze sokaklarına ve kafeteryalara konuk olan Başkan Adayı Recep Dursun Gebzeli vatandaşların Sevgililer Gününü kutladı. Gebzeli kadınlara çiçek hediye eden Başkan Adayı Recep Dursun’un bu güzel jesti Gebzeli kadınlardan tam not alırken ortaya güzel ve bir o kadar da renkli görüntüler çıkmış oldu.

SEVGİNİN ÖNEMİ ARTTI

Saatler süren Gebze turuyla Gebzelilerle bir araya gelen Millet ittifakı adayı Recep Dursun, “Birbirimizi sevmeliyiz. Birbirimizle bir arada yaşamalıyız. Her şey sevgiyle başlar. Sevgiye inanmamız gerekiyor. Özellikle zor günler yaşadığımız şu zamanlarda sevginin önemi daha da artıyor.” derken düzenlenen programda CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Gençlik Kolları üyeleri Başkan Adayı Recep Dursun’u gün boyu yalnız bırakmadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.