RECEP DURSUN TOPLANTIYI TERK ETTİ

RECEP DURSUN TOPLANTIYI TERK ETTİ

 “Vatandaşı masada olması gerekir” ** Yavuz-Selim ve Hürriyet Mahallesi kentsel dönüşüm mağdurları avukatı Recep Dursun,  Büyükşehir...

 

“Vatandaşı masada olması gerekir”

 

** Yavuz-Selim ve Hürriyet Mahallesi kentsel dönüşüm mağdurları avukatı Recep Dursun,  Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun Yavuz-Selim ve Hürriyet Mahallesi ile ilgili bilgilendirme toplantısını vatandaşların olmadığı gerekçesiyle terk etti.

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından dün Gebze’de yapılan Yavuz-Selim ve Hürriyet Mahallesi ile ilgili bilgilendirme toplantısını protesto terk eden kentsel dönüşüm mağdurları avukatı Recep Dursun, vatandaşın masada olması gerektiğini söyledi.

Salonda AK Parti mahalle teşkilatları ile çok sayıda sivil polisin olmasını da eleştiren Dursun; “Masada biz ve vatandaş olmazsa çözüm elde edilemez. Ranta dönük bir proje yapılmış ve burada şov yapmaya gelmişler.” Dedi.

VATANDAŞA AÇIKLAYIN

 Kısa bir süre önce Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in “planlar hazır” dediğini hatırlatan Dursun; “Madem ada bazlı çalışma yaptın ve planlar hazırsa o adalarda kimlerin olduğunu çok iyi biliyorsun, açıkla da vatandaş da bilsin, zaten vatandaşın lehine olsa açıklanırdı. Ayrıca enkaz bedeli ne olacak, rayiç bedel üzerinden mi emlak bedeli üzerinden mi olacak, bunların vatandaşa açıklanması gerekir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.