''RAMAZAN BİRLİKTELİK AYIDIR''

''RAMAZAN BİRLİKTELİK AYIDIR''

  Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen Köseler köyünde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen köy sakinleri oruçlarını birlikte açtı.Köseler...

 

 

Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen Köseler köyünde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen köy sakinleri oruçlarını birlikte açtı.Köseler Köyündeki iftar yemeğine AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur da katıldı.

 

Dilovası Belediyesi tarafından verilen iftar yemeği, Köseler Köyü sakinlerini aynı sofra etrafında birleştirdi. Dilovası Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sokak iftarları kapsamında çok sayıda Dilovalı aynı sofra etrafında birlikte oruç açıyor; bereket ve paylaşma ayı olan Ramazan ayının güzelliklerini birlikte yaşıyor.

 

Köseler Köyü sakinlerini bir arada buluşturan iftar yemeğine ev sahibi Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Dilovası AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı İlhan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dilovası AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, AK Parti Kocaeli İl Meclis Üyeleri İsmail Demir ve Hakkı Nalbant, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri, Köseler Köyü muhtarı Halit Acar ve çok sayıda köy sakini katıldı.

 

İftar yemeği sonrasında teşekkür konuşmasını gerçekleştiren Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman bir rahmet, bereket ve paylaşma ayı olan Ramazan'ın güzelliklerinin Dilovası'nda yaşandığına dikkat çekti.

Başkan Yaman'ın ardından Köseler Köyü sakinlerine hitap eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur vatandaşların ramazan ayını kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.