PTT’ye 2 mobil araç

PTT’ye 2 mobil araç

Müşterilerin PTT’nin hizmetlerine olan talebinin yerinde, hızlı etkin bir şekilde yapılabilmesi amacıyla ihtiyaç duyulan yerler fuar, pazar yeri gibi vatandaşların...

Müşterilerin PTT’nin hizmetlerine olan talebinin yerinde, hızlı etkin bir şekilde yapılabilmesi amacıyla ihtiyaç duyulan yerler fuar, pazar yeri gibi vatandaşların yoğun olduğu yerlerde kullanılmak üzere PTT Başmüdürlüğü’ne 2 adet mobil araç tahsis edildi.

 İLKİ İZMİT PTT MÜDÜRLÜĞÜNE

 Konu ile ilgili bilgiler veren Kocaeli PTT Baş Müdürü Adnan Sert, “Müşterilerimizin hizmetlerimize olan talebinin yerinde, etkin ve hızlı bir şekilde sunulabilmesi amacıyla; İşyerlerimizin bulunmadığı ve acil ihtiyaç duyulan yerlerde fuar, panayır, Pazar yerleri gibi halkımızın yoğun olduğu yerlerde dönemsel Kullanmak üzere Kocaeli PTT Başmüdürlüğüne 2 adet Mobil araç verildiğini bunlardan ilki İzmit PTT Müdürlüğüne tahsis edildi. Ve 03 Mayıs tarihinde hizmet vermeye başladı’’ dedi.

11 MAYIS’TA ANITPARK ŞUBESİ AÇILIYOR

Kocaeli PTT Başmüdürlüğü’nce yakın zamanda Gölcük­Yalova yeni yol üzerinde Kocaeli TV ,Migros ve BİM in bulunduğu İzmit Batı Sanayi tarafında açılacak PTT Şubesinin bulunduğu Yerde PTT Mobil Aracı hizmet vermeye başladı. Ayrıca Kadıköy Mahallesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait Katlı otoparkta 11 Mayıs itibarı ile Anıt Park PTT şubesi hizmete açılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.