Protokol üyeleri çelenk sunma törenine katılmadı

Protokol üyeleri çelenk sunma törenine katılmadı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Gebze’de düzenlenen çelenk sunma törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve diğer protokol üyelerinin katılmaması dikkat çekti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 99. Yıldönümü vesilesiyle önceki gün Gebze’de bir dizi kutlamalar yapıldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle ilk tören Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunma töreni Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa yılmaz, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve STK temsilcileri ile değişik okullardan getirilen öğrenci ve öğretmenler katıldı.

KENT MEYDANI’NDA DEVAM EDİLDİ

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün çelengini Gökhan Yavaşer sundu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Çelenk sunumunun ardından 19 Mayıs törenleri için Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’na geçildi. Buradaki törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Haluk Türkoğlu, Gebze İlçe Milli Eğitim Şener Doğan, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile değişik okullardan gelene öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

EN KIYMTELİ HAZİNEMİZ GENÇLERDİR

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer yaptı. Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, “En kıymetli hazinemiz gençlerdir. Geçmişte günümüze milletimize esaret altına almak isteyen düşmanlar hep olmuş hep de olacaktır. Güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Gökhan Yavaşer’in konuşmasından sonra oratoryo gösterisi, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve halk oyunları gösteriler yapıldı. Törenin sonunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Haber: Hanifi Surun

resmi-torenler--(1).jpgresmi-torenler--(2).jpgresmi-torenler--(3).jpgresmi-torenler--(5)-001.jpgresmi-torenler-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.