Polisten kaçarken kadını ezdi

Polisten kaçarken kadını ezdi

 Geçtiğimiz gece Gebze'de havaya ateş açtığı için polis tarafından yakalanmaya çalışılan bir kişi Çayırova'dan geçerken polis tarafından fark...

 

Geçtiğimiz gece Gebze'de havaya ateş açtığı için polis tarafından yakalanmaya çalışılan bir kişi Çayırova'dan geçerken polis tarafından fark edildi. Dur ihtarına uymayarak kaçan T.P. istiklal caddesi Bertan Market önünde kaldırımda yürüyen bir anne- oğula çarptı.

İstiklal Caddesinde 'dur!' ihtarına uymayarak kaçan T.P. Bertan Market önünde aracın kontrolünü kaybetti. Yan giden araç bir süre sonra kaldırıma çıkarak bir anne oğula çarptıktan sonra ağacı devirerek durabildi. İlk anda aracın altında kalan kadını kimse fark edemedi.  Son anda küçük sıyrıklarla aracın altında kalmaktan kurtulan oğlu Onurcan Ertürk'ün ikazı ile araç altında kalan talihsiz kadın Neslihan Ertürk fark edildi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla araç talihsiz kadının üstünden kaldırıldı. Hala hayati tehlikesi devam eden kadın olay yerine gelen ambulansla Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.