Polisler tecavüzden tutuklandı

Polisler tecavüzden tutuklandı

 ** Çayırova'da, otomobilde bir erkekle ilişkiye giren kadına önce uyarıda bulunup, ardından da tecavüz ettiği  iddia edilen polis memuru çıkarıldıkları...

 

** Çayırova'da, otomobilde bir erkekle ilişkiye giren kadına önce uyarıda bulunup, ardından da tecavüz ettiği  iddia edilen polis memuru çıkarıldıkları mahkemece K.T. ile  N.U. tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 25 yıllık polis memuru K.T. ile 15 yıllık polis memuru N.U., ilçede bir parkta, otomobilde ilişkiye giren kadınla erkeği fark etti.  İddialara göre, polisler, müdahale ederek ismi açıklanmayan kadın ve erkeği uyardı. Polis memuru K.T.,  araçtan uzaklaştırdığı kadını parkın tenha bir köşesine götürerek, iddiaya göre tecavüz etti.  Olayın ardından kadın, tecavüze uğradığını belirterek her iki polisten de şikayetçi oldu,  polis memuru K.T.’nin spermlerinin bulunduğu peçeteyi de delil olarak sundu. Soruşturma kapsamında polis memurları K.T. ve N.U. açığa alınıp, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen  iki polisin  çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.