“Polisimiz Milletimizin Güven Kalesidir”

“Polisimiz Milletimizin Güven Kalesidir”

 **İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173.’nci kuruluş yıldönümünü nedeniyle Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne...

 

**İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173.’nci kuruluş yıldönümünü nedeniyle Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne nezaket ziyarete gerçekleştirdi.

 

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve Yönetim Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173.’nci kuruluş yıldönümünü münasebetiyle Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne nezaket ziyarete gerçekleştir. Ziyarete son dakika sürprizi ile İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali de katılarak Gebze ilçe Emniyet müdürlüğünde görevli polis memurlarını bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Gebze Teknoloji Üniversitesindeki programından dolayı, ziyaret saatinde makamında olamayan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal’ı temsilen Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislere çiçek taktim eden İyi Parti heyeti, bir süre sohbet ettikten sonra Emniyetten ayrıldı.

KURTARICI BİR UMUT

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, Türk polisi, tam 173 yaşında, milletimiz için çok büyük bir değer, Türk milleti her olayda muhakkak 155 numaralı telefonu çevirir, yangında, kazada, selde, felakette, hatta mutlu anında bile 155 numaralı telefonu arayarak, mutluluğunu polisimizle paylaşan insanlarımız var, bu demek oluyor ki, Türk polisi hafızalara kazınmış, bir kurtarıcı, bir umuttur. Bu vesile ile Geçmişten günümüze şehit olmuş bütün polis memurlarının, Gazi ve şu anda aktif görevini yapan dostlarımızın gününü kutluyorum. Dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.