“Polis teşkilatı AKP iktidarında büyük yara aldı”

“Polis teşkilatı AKP iktidarında büyük yara aldı”

  ** İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, AKP iktidarı döneminde polis teşkilatında gencecik çocukların FETÖ’ye teslim edildiğini ve...

 

 

** İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, AKP iktidarı döneminde polis teşkilatında gencecik çocukların FETÖ’ye teslim edildiğini ve teşkilatın bu dönemde büyük yaralar aldığını ifade etti.

 

 

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Günü’nü her yıl tüm yurtta kutlandığı gibi, bu yılda kutlanmaya devam edecek. Ancak benim dikkat çekmek istediğim, konu,173 yıldır Anadolu topraklarında, huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün rol oynayan bu değerli kurumumuz, bazı dönemlerde, siyasi partilerin elinde, tahrip edilmiştir. Kurumun masumiyeti ve güvenirliği sorgulanmıştır.

FETÖ’YE TESLİM EDİLDİ

Özelikle Son 15 yılda, Ak Parti iktidarı yanlış politikaları sonucu, Fatura hep kolluk kuvvetlerimize kesilmiştir, sözde Ergenekon operasyonlarıyla Türk Silahlı Kuvvetleri ve, Türk Polis Teşkilatı çok derin yaralar almıştır, en önemli sorun ise hain FETÖ’ye teslim edilen gencecik çocuklarımız ve onların beyinleri yıkanarak Emniyet Teşkilatına yerleştirilmesidir, son 20 yılda bu gizli hain yapıyı, Başlıca Aziz Nesin, Türkan Saylan ve Kamer Genç acık bir şekilde dile getirmiş, ancak AKP iktidarı bu söylemlere kulak tıkamıştır. Sonu olarak bu ülke bir darbe atlattı ve faturası 80 milyon yurttaşımıza kesildi.

DAHA GÜÇLÜ BİR POLİS TEŞKİLATI OLACAK

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, herkesin bildiği gibi İç İşleri Bakanlığı yapmış ve Emniyet Teşkilatımızı yakinen tanımaktadır, Sayın Akşener Cumhurbaşkanı olduğu vakit, Emniyet teşkilatımız daha güçlü ve kuvvetler varlığını sürdürecektir. Dedi.

Sözlerine söyle devam eden Acur,  halkın huzuru, can ve güvenliğini sağlamakla görevli Türk Polis Teşkilatı mensuplarının büyük bir özveri ve cesaretle bu kutsal görevini yerine getirdiğini belirterek, ”Türk Polis teşkilatımız huzur ve güvenliği sağlamak için canlarını dahi tehlikeye atarak bu görevi yerine getirmek için 24 saat canla başla görev yapmaktadır.

Türk Polis Teşkilatımızın 173.’nci kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız. Geçen bu süre içinde Polis teşkilatımız giderek güçlenmiş, modern araç ve gereçler ile donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma getirilmiş ve böylece dünya polis teşkilatlarıyla entegre olmuş modern bir Polis teşkilatı konumundadır” dedi.

173. YILI KUTLUYORUM

”Bu duygu ve düşüncelerle başta Emniyet Müdürümüz Adnan Aksakal olmak üzere tüm Emniyet Mensuplarımızın Polis Haftasını en içten dileklerimizle kutluyor, bu zor ve meşakkatli görevi en iyi şekilde yerine getirmenin çabası içinde bulunan ve yeri geldiğinde canlarını veren Aziz Şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor, Gazilerimize ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.