Play-Off programı belli oldu

Play-Off programı belli oldu

Ligin son maçında 1461 Trabzonspor’u 1-0 yenen ve 3. Lig 3. Grubu ikinci sırada bitiren Kocaelispor’un rakibi Yeni Çorumspor oldu.

 Ligin son maçında 1461 Trabzonspor’u 1-0 yenen ve 3. Lig 3. Grubu ikinci sırada bitiren Kocaelispor’un rakibi Yeni Çorumspor oldu. Temsilcimiz ilk maçını 10 Mayıs’ta deplasmanda rövanş maçı ise 15 Mayıs’ta İzmit’te oynanacak.
RAKİP ÇORUMSPOR
3. Lig 3. Grup’ta Kocaelispor, ligin son maçında 1461 Trabzonspor’u Burak Süleyman’ın penaltı golüyle mağlup ederek Play-Off öncesi moral bulurken, rakibini küme düşürdü. Bu skorun ardından temsilcimiz 58 puan ve averajla grubu ikinci sırada tamamladı. Evinde son maçlarını kaybeden Serik Belediyespor ve Yeni Çorumspor 52 puanda kaldı. İkili averajda Antalya ekibine üstünlük sağlayamayan Yeni Çorumspor beşinci sırada olduğu için Kocaelispor’un rakibi oldu. Yeşil-siyahlı ekip ligde oynadığı maçlarda Çroumspor’u deplasmanda 2-1 yenerken, kendi saha ve seyircisi önünde golsüz berabere kaldı.
İLK MAÇ DEPLASMAN
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ligde oynanan son karşılaşmalar sonucunda gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar Play-Off oynamaya hak kazandı. Lig statülerine göre ilk maçlar gruplarında 4. ve 5. sırada yer alan takımların sahasında oynanacak. TFF 3. Lig'de ise yarı final müsabakaları 10 ve 15 Mayıs tarihlerinde; final müsabakaları ise 22, 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Kocaelispor, ilk maçını 10 Mayıs Cuma günü deplasmanda, rövanş maçı ise 15 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Final merkezleri ise daha sonra ilan edilecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.