Pınar Uysal kimdir

Pınar Uysal kimdir

1978 yılında CHP’li ve sosyal demokrat bir aile olarak tanınan Çiçek – Fahrettin Tayboğa çiftinin kızları olarak Kars’ın Merkez İlçesi’ne bağlı Bülbül Mahallesi’nde dünyaya geldi.

 

 

İlkokulu Kars’ta bitirdi. Ailesi 1990’da Gebze’ye göç edince ortaokulu Gebze Orta Okulu’nda, liseyi Gebze Endüstri Meslek Lisesi elektronik bölümünde tamamladı. Ankara Üniversitesi Kontrol Sistemleri Teknolojisi Bölümü mezunu.

 

Gebze OSB’de kurulu Tisan Mekanik Limited Şirketi’nde satın alma, idari işler, insan kaynakları ve kalite güvence bölümlerinden sorumlu üst düzey idareci olarak çalışıyor.

 

Aktif siyasete İYİ Parti ile birlikte atıldı. Beyler Sevindik başkanlığındaki kurucu ilçe yönetiminde, ilçe sekreteri olarak görev üstlendi. Mehmet Şeref Uzunal’ın önce kongrede seçildiği, 24 Haziran seçimlerinden sonra ise yeniden yapılanma ile atandığı ilçe yönetimlerinde de yine ilçe sekreteri olarak görev üstlendi. 

 

2005 yılında Arçelik’te tekniker olarak çalışan Şaban Uysal ile evlendi ve 2006’da Çayırova’ya yerleşti. Çiftin 7 yaşındaki oğulları Rüzgâr üstün zekalı çocuklar kategorisinde olduğu tespit edilen çocukların yönlendirildiği; MEB Özel Eğitim Rehberlik ve Araştırma Merkezi bünyesindeki Gebze Bilim ve Sanat Merkezi - BİLSEM öğrencisi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.