P&G GEBZE FABRİKASI: Çalışanlara babalar gününe özel kutlama

P&G GEBZE FABRİKASI: Çalışanlara babalar gününe özel kutlama

​​​​​​​Cinsiyet Eşitliği kavramını, kurumsal hedefleri arasında gösteren Procter & Gamble (P&G), Gebze Fabrikası çalışanları için babalar günü nedeniyle özel bir “anne / baba” günü düzenleyecek.

Etkinlik kapsamında fabrikada, babanın çocuk gelişiminde rolü konulu bir seminer de verilecek ve çalışan çocuklarına özel resim yarışması başlatılacak.

Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük temizlik ve kişisel bakım şirketlerinden Procter & Gamble (P&G); cinsiyet eşitliğini merkeze alarak; hem şirket merkezinde hem de Gebze fabrikasındaki erkek çalışanlarına 8 haftalık ücretli babalık izni hakkını kullandırmaya başlamış ve pek çok sektör ve markaya örnek olmuştu. Her alanda dahil edici bir ortamı teşvik eden ve sadece kadın erkek konusunda değil, her alanda eşitliğe ve çok sesliliğe inanan P&G, babalar günü için de Gebze fabrikasında çalışan personele yönelik özel bir kutlama hazırladı.

SEMİNER DÜZENLENECEK

Cinsiyet eşitliğini kurum içinde ve kurum dışında kurumsal hedef olarak belirleyen P&G’nin babalar günü organizasyonuna; fabrika çalışanı anneler de katılabilecek. Etkinlik kapsamında, uzman psikolog tarafından verilecek, “Babaların çocuk gelişimindeki rolü” konulu seminerin yanı sıra; tüm çalışanlara çocuk gelişimi ile ilgili küçük ipuçları içeren notlar ve çeşitli sürpriz hediyeler dağıtılacak. Ayrıca çalışan çocukları için düzenlenecek resim yarışmasının başlangıç duyurusu da etkinlik kapsamında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.