Periler tökezliyor 71-84

Periler tökezliyor 71-84

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden İzmit Belediyespor, Atatürk Spor Salonu’nda ağırladığı Botaş karşısında 84-71 mağlup olarak üst üste üçüncü kez mağlubiyet üzüntüsü yaşadı

MAÇA İYİ BAŞLADILAR

Ligde son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle kötü gidişata dur diyemeyen İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı Atatürk Spor Salonu’nda ligin en zorlu rakipleri arasında yer alan Ankara temsilcisi Botaşspor’u konuk etti. Mücadelenin ilk periyotunda rakibi karşısında iyi bir mücadele veren mavi beyazlı periler mücadelenin ilk periyotunu 24-21 önde kapattı.

 ÇEKİŞMELİ GEÇTİ  

Mücadelenin ikinci periyotunda konuk ekip Botaşspor, hızlı hücumlarda ve pota altındaki üstünlüğü eline alırken büyük çekişme içinde geçen bu bölümü 42-38 önde kapattı. Maçın üçüncü bölümünde biraz olsun toparlanan mavi beyazlı periler rakibi karşısında zorlanmasına rağmen bu periyotta pota altında ve dış şutlarda etkili atışlar yapan Marina Baş, Gizem Yavuz,  La Tanya Chantella Whıte ve Tyrone Bernıce Mosby’ın sayılarıyla üçüncü periyotu temsilcimiz 61-58 önde kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.