Periler sıkı çalışıyor

Periler sıkı çalışıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz İzmit Belediye Gençlik Kulübü, bir günlük izinin ardından ikinci hafta hazırlıklarına Atatürk Spor Salonu’nda başladı.

Geçen hafta başından itibaren Derince Spor Salonu’nda sezon hazırlıklarına başlayan Mavi-Yeşilli periler, bir günlük izinin ardından lig hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. Günde çift antrenman yapan potanın perileri Başantrenör Erkan Metin nezaretinde hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürüyor. 12 Ekim’de başlayacak olan lig öncesinde 13 Eylül’de Bolu’da Galatasaray ile ardından 14 Eylül’de Topuk Yaylası’nda Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapacak.
“ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYOR”
İzmit Belediye Gençlik Kulübü Başantrenörü Erkan Metin ikinci hafta çalışmalarıyla ilgili olarak “İlk hafta çalışmalarımızı 10 sporcu ile Derince Spor Salonu’nda yaptık. Bir günlük izinin ardından ikinci hafta çalışmalarımızı Atatürk Spor Salonu’nda sürdürüyoruz. Eylül ayının başında üç yabancı oyuncunun katılmasıyla daha iyi olacağız. Sabah fitness, akşam saha çalışmalarımız ile lige iyi hazırlanıyoruz. Eylül ayı içinde Galatasaray ve Fenerbahçe ile iki hazırlık maçı yapacağız”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.