Periler, devam dedi: 78-57

Periler, devam dedi: 78-57

Kadınlar Basketbol 1.Lig Play-Off yarı final serisinin üçüncü maçında sahasında Bursa Büyükşehir BUDO’yu konuk eden İzmit Belediyespor, rakibini 78-57 mağlup etti, seride durumu 2-1’e getirdi.

 

Mavi-Beyazlı ekip, yarı final serisinde dördüncü maçını yarın akşam yine İzmit’te oynayacak. Atatürk Spor Salonu’ndaki maçın başlama saati 18.00.

 

İLK DEVRE 43-27 ÖNDE

Yarı final serisinde ilk iki maçı Bursa’da oynayan, İzmit’teki maça 2-0 geride başlayan İzmit Belediyespor, üçüncü maçı kazanıp, seriye dördüncü maça taşımak istiyordu. Atatürk Spor Salonu’ndaki maça da çok hızlı başlayan, ilk periyotu 24-7 önde geçen temsilcimiz, Deniz Üstün’ün üçlükleri ile farkı korudu. Mavi-Beyazlı ekip, devreyi 43-27 önde geçti. İzmit Belediyespor, üçüncü periyotta da hızı kesilmedi, bu periyotu da 60-41 galip tamamladı.

 

DENİZ’DEN 24 SAYILIK PERFORMANS

Teknik sorumlu Mert Köprücü, yarın oynanacak 4’üncü maçı düşünerek son periyotta as oyuncularını dinlendirdi. Sahada yer alan genç oyuncular, farkın kapanmasına izin vermediler, karşılaşmayı Mavi-Beyazlı ekip, 78-57 kazandı.  Bu müthiş maç sonrası seride durumu 2-1’e getiren perilerde Ebru’nun yokluğunda daha uzun süre şans bulan Deniz Üstün, 24 sayılık performansı ile maçın en skoreri olmayı başardı. Üstün ayrıca 7’de 6 üç sayılık isabeti ile de müthiş bir yüzdeyle oynadı.

 

SERİDE 4’ÜNCÜ MAÇ YARIN AKŞAM

İzmit Belediyespor, önceki akşam evinde oynadığı maçı kazanıp, seride durumu 2-1’e getirdi. Play-Off yarı final serisinde 3 maç kazanan finale yükselecek. İzmit Belediyespor, yarın akşam serinin 4’üncü maçını yine evinde oynayacak. İzmit Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşma 18.00’de başlayacak. Mavi-Beyazlı ekip, yarınki maçı kazanması halinde seriye son maça taşıyacak. Seride 5’inci ve son maç Bursa’da oynanacak, kazanan finale yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.