Periler 10 kişi oldu

Periler 10 kişi oldu

Yeni sezonda ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan İzmit Belediyespor’da bir taraftan antrenmanlar devam ederken, diğer yandan kadro oluşumu tamamlanıyor.

Yeni sezonda ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan İzmit Belediyespor’da bir taraftan antrenmanlar devam ederken, diğer yandan kadro oluşumu tamamlanıyor. Mavi-Beyazlıların son yerli transferi Adana Basketbol’dan Ferda Yıldız oldu. 25 yaşındaki isim forvet bölgesinde oynuyor. 1.82 boyundaki Ferda’nın geçen sezonki sayı ortalaması 8.3. Yetenekli oyuncu geride kalan sezon 19 maçta görev yaptı ve ortalama 24.7 süre aldı.

Perilerde Rus oyuncu Marina Baş’ın andından Amerikalı Thn White takıma dahil olmuştu. İkinci Amerikalı Berrine’nin de yarından itibaren antrenmanlara çıkacağı belirtildi. Milli takımda bulunan Melike ile birlikte kadro 10 kişi oldu. Teknik sorumlu Mert Köprücü bir genç oyuncu alacaklarını ve dördüncü yabancı için fazla acele etmeyeceklerini söyledi. Köprücü 20 Eylül’den takımın durumuna görmek için turnuvalara katılacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.