Pelikan’dan LGS’de Fen Lisesine 30 Öğrenci

Pelikan’dan LGS’de Fen Lisesine 30 Öğrenci

Özel Pelikan Eğitim Kurumları 2019 LGS sınavında 30 öğrencisini fen lisesine yerleştirdi.

Kocaeli’de ‘’Eğitim Kalesi’’ olarak gösterilen Pelikan Eğitim Kurumları yine kendisinden beklenileni başardı. Pelikan Eğitim Kurumları kurucusu Gülay Körükmez, elde ettikleri bu başarının kendilerini gururlandırdığını ve Kocaeli’ye hizmet etmekten büyük onur  duyduklarını ifade etti.
 “Hiçbir başarı tesadüf değildir, sadece gerekenleri yapanlar başarılı olacaktır.” sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Körükmez, “ Biz öğrencilerimizin başarılı olması için elimizden gelen her şeyi yaptık. Velilerimiz de  bizi canı gönülden destekledi. Çok şükür öğrencilerimiz de bunun karşılığını verdi. Pelikan Eğitim Kurumlarını tercih eden velilerimize teşekkür ederiz. Pelikan Koleji olarak ana sınıfından 12. sınıfa kadar tüm kademelerde Kocaeli halkına hizmet etmek için idealist ve tecrübeli  eğitim kadromuzla hazır bir şekilde buradayız. Bütün vaktimizi ve emeğimizi geleceğimiz olan kıymetli evlatlarımızı topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek için harcayacağı” dedi.
İDEALİST VE NİTELİKLİ EĞİTİM
İdealist ve  nitelikli eğitim anlayışıyla kendine güvenen, her ne şartta olursa olsun pes etmeyen, mücadeleci, üst düzey motivasyonla  yoluna devam eden beyinler yetiştirerek  ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı  ilke edinen Pelikan Eğitim Kurumları, başarılarıyla  uzun yıllar kendisinden söz ettirmeye devam edeceğe benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.