Pazarın zam şampiyonu muz oldu

Pazarın zam şampiyonu muz oldu

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu haftanın zam şampiyonu muz oldu.Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda...

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu haftanın zam şampiyonu muz oldu.

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta havaların sıcak olmasından dolayı sebze fiyatlarında düşüş olurken meyve fiyatlarında ise artış olduğu görüldü. Cuma Pazarı’nda bu hafta domatesin kilosu 6 TL’den satılırken salatalık ise 3 TL’den satıldı. Havaların sıcak olmasından dolayı pazarda yeşilliklerin fiyatlarında düşüş olduğunu görüldü. Pazarda kıvırcık 1 TL’ye satılırken maydanoz, dereotu, havuç, yeşil soğan kimi yerlerde 1 TL kimi yerlerde ise 1,5 TL’ye satıldı.

MEYVE FİYATLARI EL YAKTI

Cuma Pazarı’nda bu hafta patates ve kuru soğanın da fiyatının geçen haftalara göre aynı kalarak 1 TL’den satıldı. Pazarda bu hafta fiyatların pahalı olan meyveler oldu. Cuma Pazarı’nda bu hafta elma ve mandalina 3 TL’ye, portakal 2,5 TL’ye ve nar ise 4 TL’ye satıldı. Cuma Pazarı’nın bu haftaki zam şampiyonu ise muz oldu. Pazarda muzun kilosu 8 TL’den başlayıp kimi tezgâhlarda 10 TL’ye kadar satıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.