Pazarda alışveriş yapan yok

Pazarda alışveriş yapan yok

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta havaların ısınmasıyla birlikte sebze ve meyve fiyatlarında azalma ve artış olduğu görüldü.

GEBZE CUMA  PAZARI SAKİNDİ:

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta sebze ve meyve fiyatlarında artışlar ve indirimler olduğu görüldü. Cuma Pazarı’nda geçen hafta 4 TL’ye satılan domatesin bu hafta 4 TL’den satılırken geçen hafta 3,5 TL’den satılan salatalık bu hafta yine aynı fiyattan satıldı. Pazarda bu hafta çarliston biber 4 TL’den 5 TL’ye sivri biber ise 7 TL’den 5 TL’ye düşerken patlıcan ise 4 TL’den 3TL’yetezgâhlardaki yerini aldı. Taze fasulye 6 TL’den 5 TL’ye satılırken havaların ısınmasından dolayı yeşilliklerin fiyatlarında düşüş yaşandığı görüldü.

ALIŞVERİŞ YAPAN YOK

Geçen hafta 5 TL’ye satılan elma bu hafta yine 5 TL’den satılırken çilek 8 TL’ye ve muz ise kilosu 10 TL’den satıldı. Tezgâhlarda artık iyice yerini almaya başlayan karpuz kilosu 5 TL’den kavun ise kilosu10 TL’den satışa sunuldu. Pazarda yerini iyice alan erik kilosu 10 TL’den kiraz ise 20 TL’den satıldı.  Cuma Pazarı’nda sebze ve meyve fiyatlarındaki artış ve azalmanın olmasına rağmen vatandaşların alışveriş yapmadıkları görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.