Pazarcılar Köşker’i protesto etti

Pazarcılar Köşker’i protesto etti

Gebze’deki pazarcı esnafı Gebze Belediyesi önünde toplanarak belediye başkanı Adnan Köşker’i protesto ederek hiçbir pazara çıkmama kararı aldıklarını belirttiler.

Gebze Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısında oybirliğiyle alınan karar gereği Osman Yılmaz’da kurulan Cuma Pazarı, Yenikent’te kurulan Cumartesi Pazarı, Güzeller Mahallesi’nde kurulan Pazartesi Pazarı ve Gaziler Mahallesi’nde kurulan Cuma Pazarı belediyenin Mevlana Mahallesi’ne yaptırdığı sabit pazaryerlerine kaldırılacak. Pazarların kaldırılmasıyla ilgili olarak pazarcı esnafı dün Gebze Belediyesi önüne geldi. Esnaf adına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanı Ziyaettin Erattır görüştü.

ESNAFI TEHDİT EDEMEZ

Gerçekleşen görüşmenin ardından pazarcı esnafına bir açıklama yapan Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, “Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker alınan karardan vazgeçmeyeceği söyledi. Pazarcılar tezgâh açmaması durumunda yerlerini iptal edeceğini belirtti.” dedi. Ziyaettin Erattır’ın bu açıklamasına pazarcı esnafı kızarak sloganlar atarak Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i protesto etti. Pazarcılar hiçbir pazara çıkmama kararı aldıklarını belirterek, “Belediye başkanı esnafı tehdit edemez. Pazarcılar olarak bizler de hiçbir pazara çıkmayacağız.” dediler.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum