Partimizi tribünde  anlatmak ödevimizdir

Partimizi tribünde anlatmak ödevimizdir

Adaylığınıza tribünlerden ne tür tepkiler geldi? Taraftarlığın da haylice yozlaştığı, amatörlüğün darmadağın edildiği bir ülkede TKP'li, komünist bir tribün taraftarı olmak size neler hissettiriyor?

  • Adaylığınıza tribünlerden ne tür tepkiler geldi? Taraftarlığın da haylice yozlaştığı, amatörlüğün darmadağın edildiği bir ülkede TKP'li, komünist bir tribün taraftarı olmak size neler hissettiriyor?

 

  • Siyaset spor alanında dışında gibi gösteriliyor. Ancak öyle değil, patronların kulüp başkanlıkları, Başakşehir’in bir anda öne çıkması, sporcuların gündelik magazinel yaşantıları ve politik tercihleri… Bunların hepsi yaşantımızın konusu.

 

  • Adaylığım için ilk etapta olumlu ve olumsuz tepkiler geldiğini söylemek mümkün. Komünist deyince insanlar başka bir bakış açısı geliştirebiliyor. Fakat insanlara bizi ve partiyi anlatınca olumlu ve güzel tepkiler alıyorum. Kimileri üyesi olduğum partiyi doğrudan desteklemeseler bile durum böyle diyebilirim. Tribün ise aslında farklı bir boyut diyebiliriz. TKP‘li bir komünist olarak ise üstümüze düşen görevi en iyi şekilde göstermeye çalışacağız. Partimizi tribünlerde de gündelik yaşamda da tanıtmak ve anlatmak bizlerin ödevi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.