PARA YOKSA KAMPTA YOK!

PARA YOKSA KAMPTA YOK!

Gebzespor camiası İbrahim Türkmen’e inanmak istiyor23 Kasım’da yapılan Kongrede Gebzespor’un Başkanı olan ve projeleriyle Gebzespor camiasının umudu...

Gebzespor camiası İbrahim Türkmen’e inanmak istiyor

23 Kasım’da yapılan Kongrede Gebzespor’un Başkanı olan ve projeleriyle Gebzespor camiasının umudu olan Başkan İbrahim Türkmen henüz futbolcuları rahatlatacak ödeme yapmaması kafaları karıştırıyor.

Göreve geldiği haftada 3 maçlık galibiyet primini futbolcu başına 1.500 TL olarak açıklayan Türkmen 3 maçı da kazanan takıma Kilimli galibiyeti sonrasında ödeme yapmaması futbolcuların bir hayli moralini bozmuştu. Kilimli maçının ardından futbolcuların hesap numarasını alan ve pazartesi günü ödeme yapacağını ifade eden Türkmen’in dün de herhangi bir futbolcuya ödeme yapmadığı öğrenildi.

 

KAMPA GİTMEYİZ

 

 

Kilimli Belediyespor’u 2-1 yenerek 3 te 3 yapan Gebzespor maçın ardından vaat edilen primin ödenmesini bekliyordu. Ancak mevcut yönetim maç sonunda 3 puan kazanan futbolculara harçlık dahi dağıtmaması hayal kırıklığı olarak yorumlandı. Kendi içlerinde fikir birliği yapan futbolcular ödeme yapılmaması durumunda Perşembe günü Antalya kampına gitmeyeceklerini belirttiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.