Panasonıc Lıfe Solutıons Türkiye çalışanları, Lıfe Fest’te buluştu

Panasonıc Lıfe Solutıons Türkiye çalışanları, Lıfe Fest’te buluştu

Panasonic Life Solutions Türkiye, çalışanlarına yönelik olarak her yıl geleneksel şekilde gerçekleştirdiği piknik organizasyonu kapsamında örnek bir programa imza attı.

Life Fest 2019 piknik organizasyonuna, Şirket Başkanı Tatsuya Kumazawa, yönetim ve icra kurulu üyeleri, yöneticiler, çalışanlar ile aileleri katılım sağladı. 
Life Fest piknik organizasyonunda, Panasonic Life Solutions Türkiye’nin çalışanları ve aileleri gurur verici bir birlikteliğe imza attı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İnsan Kaynakları ve Kurumsal Gelişimden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Mutlu Kutlu bir konuşma yaptı.  Şirket Başkanı Tatsuya Kumazawa ise çalışanlara yönelik olarak yaptığı konuşmasında; “Tek Takım, Tek Hedef ilkemizi yansıtan Life Fest piknik organizasyonumuza katılan sizlere ve değerli ailelerinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerden, bu büyük ve güçlü ailenin birer üyesi olarak göstermiş olduğunuz özveriyi ve örnek ekip ruhunu daima korumanızı rica ediyorum. Panasonic’in ‘Daha İyi Bir Yaşam, Daha İyi Bir Dünya’ hedefi çerçevesinde, yaşam alanları için müşterilerimize ‘yenilikçi ürün ve çözümler’ sunmaya odaklanalım. Bu konularda hepinizin elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza yürekten inanıyorum.” sözleri ile tamamladı. 
106 ÖDÜL SAHİPLERİNİ BULDU
Life Fest piknik organizasyonu, açılış konuşmalarının ardından, kıdem teşvik ödüllerinin sunulması ile devam etti. Bu kapsamda 5, 10, 15, 20 ve 25. yılını dolduran 106 çalışana ve eşlerine, şirketin üst yönetimi tarafından birer plaket ve teşekkür sertifikası takdim edildi. Aileleri ile birlikte sahneye çıkan Panasonic Life Solutions Türkiye çalışanlarının yaşadığı gurur ve mutluluk ise görülmeye değerdi. Ödül töreninin ardından gerçekleştirilen piknik oyunları, takım çalışması adına örnek görüntüler oluştururken, konuklar gün boyu devam eden müzik, ikramlar, halk oyunları gösterisi, hediye çekilişleri, çeşitli animasyon ve aktiviteler eşliğinde doyasıya eğlenerek, unutulmaz bir hafta sonu yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.