Pala, “Daha güzel bir Darıca için adayım”

Pala, “Daha güzel bir Darıca için adayım”

 AKP Darıca eski İlçe Başkanı Orhan Pala, düzenlenen tanıtım toplantısıyla Darıca Belediye Başkanlığına aday adaylığı açıkladı. Darıca...

 

AKP Darıca eski İlçe Başkanı Orhan Pala, düzenlenen tanıtım toplantısıyla Darıca Belediye Başkanlığına aday adaylığı açıkladı. Darıca İlçe binasındaki tanıtım programına AKP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkan aday adayları ve partiler katıldı.

KAZANAN PARTİMİZ OLACAK

Orhan Pala’nın aday adaylığı tanıtım toplantısında bir konuşma yapan AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, siyasetin bir dava olduğunu belirterek, “Bu davayı el ele gönül gönüle birlikte yaşamalıyız. Bizlerin birbirinden kıymetli aday adayları var. Kim aday olursa olsun biz hep birlik olmalıyız. Çünkü bu seçimlerde kaybeden olmayacak kazanan hep AK Parti olacak” dedi.

DAHA GÜZEL BİR DARICA İÇİN

 

Darıca Belediye Başkan aday adayı Orhan Pala ise “Darıca’da çok güzel bir ortam yakalandı. Daha önce partimizde kurucu ilçe başkanlığında bulundum. Misyon ve ilkelere dayalı bir siyaset yapıyorum. Hedeflerimize ulaşmamız bu davaya inanmış siz teşkilat mensubu arkadaşlarla mümkündür. Darıca’da doğmuş biri olarak daha güzel bir Darıca hayalini gerçekleştirmeye talibim. Başbakandan aldığım güçle Darıca belediye başkan aday adaylığımı açıklıyor ve dualarınızı bekliyorum. Diğer tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.