Özgürlük’e seçilirse  belediye vaatleri garanti

Özgürlük’e seçilirse belediye vaatleri garanti

Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde muhtarlığa bu dönem ikinci kez aday olan Erdinç Yılmaz, “Mahallede yapılmasını istediklerimizi tüm başkan adaylarına aktardım. Hepsi, ‘Seçilirsek tamam’ dedi” dedi

1-kahvalti-toplu-foto.jpg2-divan-esi-de-var.jpg3-erdinc-yilmaz-ve-kardesleri.jpg4-halkimiz.jpg5-halkimiz.jpg6-sofra.jpg7-erdinc-yilmaz.jpg

Demokrasi anlayışımızda ayrı bir yeri olan ve en küçük birim olarak tanımlanan muhtarlık için çok sayıda mahalle muhtarı yeniden aday ama rakipleri de pes etmiş değil.

GEÇEN SEÇİM İKİNCİ OLDU

 

Çayırova’nın en kalabalık nüfuslu mahallesi Özgürlük’te 2014 yerel seçimlerinde 2 bin 986 oyla ikinci kalan, yarışı yeniden muhtar seçilen Rahman Güler’e karşı 700 kadar oy farkıyla kaybeden Erdinç Yılmaz bu seçimde de mahallenin, mevcut muhtar Rahman Güler ile birlikte beş adayından biri.

SEÇMEN SAYISI YÜZDE 50 ARTTI

Geçen seçimde 13 bin 980 olan seçmen sayısının bu seçimde yüzde 50 gibi devasa bir artışla 19 bin 826’ya çıktığı mahallede 5-6 bin aralığında oy alan muhtar adayının seçileceğine kanaat getirdiğini belirten Yılmaz, “Ekibimle birlikte uzun soluklu bir çalışma sürdürüyoruz. Bu seçimde 6 binin üzerinde bir oy edinerek muhtarlığa seçileceğime inanıyorum” dedi.

BU TÜR TESİSLERE İHTİYAÇ VAR

Önceki pazar günü mahallenin Erişler diye adlandırılan muhitinde bir süre önce Çayırova Belediyesi tarafından hizmete açılan Şelalepark Tesisleri’nde azaları, destekçileri ve aileleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Yılmaz tesisi önemsediklerini belirtip, “Mahallemizin bu tür tesislere, belediye yatırımlarına ihtiyacı var” dedi.

KARADENİZ AĞIRLIKLI

YENİ BİR GÖÇ DALGASI

Biri belediye tarafı merkezi diğeri Erişler diye adlandırılan semtlerde devasa bir mahalle olan Erişler’de de inşaat sektörünün genişlediğini; gerek mahallenin gerekse semtlerinin Kastamonu, Sinop, Giresun, Çorum başta olmak üzere Karadeniz ağırlıklı yoğun göç aldığını kaydeden Yılmaz, “Biz memleket, yöre dahil olmak üzere hiçbir ayırıma gitmeden, tüm mahalleye adil ve eşit şekilde muhtarlık yapmak için adayız” diye konuştu.

KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRECEĞİZ

Muhtarlığın projeleri, yatırımları yapan değil başta belediye başta olmak üzere kamu kurumlarınca hayata geçirilmesinde köprü vazifesi gören bir birim olduğunun bilincinde olduklarını kaydeden Yılmaz, “Mahallemize hizmetlerin çoğunu belediyemizden bekleyeceğiz. Bu yerel seçim döneminde tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarıyla diyaloglarım sürdü, sürüyor.

TÜM ADAYLARA ANLATIP

ONAYLARINI ALDIM

Davet ettikleri toplantılarına katıldım. Mahallemizde ev toplantıları düzenlediklerinde da davette bulunuyorlar, gidiyorum. Mahallemizde hayata geçirmek istediklerimizi tüm belediye başkan adaylarımıza anlattım. Hepsi, seçilmeleri durumunda bu beklentilerimizi gidereceklerine dair söz verdi. Muhtar seçilmem halinde de konunun ve sözlerinin takipçisi olacağım” dedi.

7 BİN BAĞIMLININ

2 BİNİ MAHALLEMİZDE

Çayırova’da resmi kayıtlara göre tespit edilen 7 bini aşkın madde bağımlısından yaklaşık 2 bininin mahallelerinde yaşadığının da resmi bilgi ve tespit olduğunu kaydeden Yılmaz, “Bu anlamda gençleri her türlü kötü alışkanlıktan koruyacak, tüm spor dallarının yapılabileceği bir spor kompleksine ihtiyacımız var.

TESİS GELİRSE SPOR

KULÜBÜ KURACAĞIZ

Bu tesis kurulduğunda bizler de sivil toplum olarak mahallenin bir spor kulübünün olması için harekete geçeceğiz. Sadece futbol değil sporun tüm dallarında faaliyet gösterecek kulübümüzün birkaç sezon içinde futbolda, 2’nci Amatör Küme’de mücadele etmesi yönünde de hedefimiz var” diye konuştu.

GÜVENLİ PARKLAR İÇİN

Mahallelinin yaşam alanı olan parklarda da insanların güvenli şekilde oturabilmesine yönelik kaygılarının olduğunu belirten Yılmaz, “Biz parklarda güvenliğin sağlanması için de gerekli önlemleri alacağız. Kameraysa kamera. Tamamen kamunun ya da kısmen kamunun kısmen bizlerin desteğiyle o tertibatı sağlayacağız” dedi.

AZA ADAYLARI

Yılmaz’ın aza adayları şu isimlerden oluşuyor:

Elif Tolu (Ev hanımı/Eskişehir), Murat Çam (Ziraat Mühendisi/Erzincan), Murat Polat (İşçi/Erzurum),  Yavuz Aygün (İşçi/Giresun), Dursun Şimşek (İşçi/Tokat), Şahin Ergin (Esnaf/Bitlis), Mahfuz Pilbas (İşçi/Ağrı), Hakan Atalay (İşçi/Elazığ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.