Özgecan Aslan'ın Katledilişinin 4. Yılında Babasından Acı Sözler

Özgecan Aslan'ın Katledilişinin 4. Yılında Babasından Acı Sözler

Mersin'de bindiği minibüsün şoförü tarafından vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ın katledilişinin 4. yılında babası Mehmet Aslan, kızı ile ilgili acı sözler söyledi.

Mersin Tarsus'ta bindiği minibüsün şoförü tarafından insafsızca öldürülen Özgecan Aslan'ın acısı unutulmadı. Kadına şiddetin en büyük kurbanlarından biri olan Aslan'ın acısı hala çok taze. Katledilişinin 4. yılında baba Mehmet Aslan, yürek parçalayan sözler söyledi.

"DUYGULARIMIZ DA ÖLDÜ"

11 Şubat 2015 tarihinde Türkiye'nin ciğerini dağlayan Özgecan Aslan cinayeti, acısını halen korurken baba Aslan, "Dile kolay, 4 yıl geçmiş. Her gün o acının, o ızdırabın, o kötü günün acısı katlanarak geçti. Onu düşünmediğim, aklıma gelmediği bir an bile yok. Sürekli, 'Ya sabır' diyorum. İlaç desteği ile ben de eşim de ayakta duruyoruz. Çünkü, 'Zaman her şeyin ilacı derler' fakat bu süreçte zaman geçtikçe bu acı katmerleniyor. Hayat malum devam ediyor. Fakat bu hayatın içerisinde gülmeyi unuttuk desem yeridir. Çünkü çevrede de gülen insanları gördüğüm zaman buruk bir acı aklıma geliyor. Özge'min bu haksız saldırıya uğramasından sonra adeta duygularımız da öldü" sözleri ile yaşadıklarını anlattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Haberler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.