Özel Seymen’de seminerler başladı

Özel Seymen’de seminerler başladı

 Özel Seymen Eğitim Kurumlarında 2013-2014 öğretim yılı sene başı hazırlık çalışmaları başladı.  2013-2014 öğretim yılında SBS’de...

 

Özel Seymen Eğitim Kurumlarında 2013-2014 öğretim yılı sene başı hazırlık çalışmaları başladı. 

 

2013-2014 öğretim yılında SBS’de Kocaeli 1. Liğine ulaşan Özel Seymen Eğitim Kurumları bu başarısını üniversite sonuçlarında da elde etti. Yeni öğretim yılına hazırlık amacıyla 130 idareci ve öğretmen 19 Ağustos 2013 tarihinde göreve başlayarak start verdi.  Bu öğretim yılında okul kadrosuna katılan yeni öğretmenlerle yapılandırmasını daha da güçlendiren Özel Seymen Eğitim Kurumları 30 yıllık başarılı gelişim sürecini Darıca kampüsünün temelini atarak kısa bir süre içinde temelini atarak taçlandırmaya hazırlanıyor. 

 

HİZMET ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

 

Darıca Yerleşkesi Genel Müdürü Murat Kaya, “16 Eylül 2013 tarihinde başlayacak olan yeni öğretim yılına bir ay öncesinde hizmet içi çalışmalarımızla başladık.  Öz değerlendirmelerimiz dışında kaliteli, nitelikli, insan yetiştirme hedefimize daha da neler katabilirizi değerlendirmekteyiz. En üst düzeyde sağladığımız akademik başarılar kurumsal kültürümüzün ve buna uygun kadrolaşmamızın yapılanmamızın karşılığıdır. 2014 -2015 öğretim yılında bölgemizin en donanımlı 1200 öğrencilik eğitim kampüsümüzle hizmet çıtamızın yükselteceğiz.  Seminerlerde öğretmenlerimize, yeni yaklaşımlar yeni değerler katarak kurumsal kültürümüzü pekiştirmekteyiz. Ayrıca üniversite sınavını kazanan ve hazırlık sınıfı okuyacak öğrencilerimize yabancı dil kurusu ara sınıflara nakil yoluyla gelen öğrencilerimize tamamlayıcı kurslar 26 Ağustos 2013 tarihinde başlayacaktır. “dedi.

 

30 YILIN KIVANCINI YAŞIYORUZ

Açılış toplantısında İlkokul Müdürü Rahim Gül, Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürlüğüne yeni atanan Hasan Işıktekiner ‘de birer konuşma yaptılar. Bu öğretim yılında yeni başlayacak öğretmenlerin tanıtımı yapıldı. Kurucu temsilcisi Hamiyet Satı, “Özel Seymen ailesi olarak her geçen gün büyüyen akademik başarıları en üst düzeye çıkaran nitelikli ve kaliteli insan yetiştiren 30 yıllık onurlu ve ilkeli duruşumuzu ülkemizin aydınlık geleceği için hizmete dönüştüren kurum olmanın kıvancını yaşamaktayız. Yeni yatırımlarla bölgemizin yükselen değeri olmaya devam edeceğiz. Kurumsal başarımızda emeği geçen, idareci ve öğretmenlerimiz övünç kaynağımızdır. Velilerimiz ve öğrencilerimizle iş birliği içersinde daha iyi sonuçlara ulaşacağız. 2013-2014 öğretim yılı hepimize sağlık ve başarılar getirsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.