Özel Gebze Koleji’nin başarısı

Özel Gebze Koleji’nin başarısı

24.sü düzenlenen Türkiye Zeka Oyunları yarışmasında Özel Gebze Koleji öğrencilerinden Mehmet Durmaz Türkiye 2.’si oldu.

ODTÜ – THY – İŞ Bankası ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteklediği, Türk Zekâ Vakfı tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen Türkiye Zeka Oyunları yarışmasında Özel Gebze Koleji öğrencilerinden Mehmet Durmaz Türkiye 2.’si oldu. Ankara Milli Eğitim Bakanlığı Baş Öğretmen Salonunda gerçekleşen görkemli Ödül Törenine davet edilen Özel Gebze Koleji öğrencisi Mehmet Durmaz,  İlkokul –Ortaokul Müdürü Nevin Aslan, Müdür Yardımcısı Neslihan Ağdoğan ve Matematik Öğretmeni Ebru Karslı plaketlerini Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Türkiye Zekâ Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı'nın elinden aldı.
 SONUÇ BİZİ MUTLU ETTİ
Özel Gebze Koleji İlkokul –Ortaokul Müdürü Nevin Aslan   şunları ifade etti: 
“Her öğrencimiz kurumumuzda eşit koşullarda eğitim görmekte olup bu tip kamuoyu nezdinde büyük öneme sahip yarışmalarda da her öğrencimize aynı fırsatı veren bir kurumuz. Bu anlamda, Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen ve bu yıl 24.sü gerçekleştirilen Türkiye Zeka Oyunları elemelerine katılmak isteyen tüm öğrencilerimize aynı mesafede yaklaştık. Yıllardır değişmeyen, kurumumuzun önemli bir parçası haline gelmiş güçlü ekibimiz ile öğrencilerimizi bu tarz organizasyonlara hazırladık. Sonuç bizleri mutlu etti ve gururlandırdı. Bu başarı hem bölgemiz için hem de ülkemiz için güzel başlangıçlara adım atmanın onurudur. Biz öğrencimiz Mehmet Durmaz’ı geleceğin Aziz Sancar’ı olarak görüyoruz. Öğrencimizi, değerli ailesini ve bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor başarılarının daim olmasını temenni ediyorum”.
BAŞARILAR DEVAM EDECEK
Okul Müdürü Nevin Aslan, bu tip yarışmalarda her zaman desteğini esirgemeyen EPAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı H.Alaeddin Eyüboğlu’na, Kurucu Temsilcisi Fatmanur Eyüboğlu’na ve tüm Eyüboğlu ailesine teşekkür ederek , başarıların devamının geleceğini ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum